miercuri, 22 iunie 2016

Sehasela

O stiti pe Sehasela, maimutica cu cercei care ne-a insotit pe litoral anul acesta? Daca nu o stiti, dati fuga fuguta pe facebook si bucurati-o cu un like la pagina, ca vrea sa devina vedeta. Pagina de facebook Sehasela - maimutica cu cercei. Tot acolo veti afla si mai multe informatii despre ea, despre cum a venit pe lume si despre cateva dintre aventurile prin care a trecut in primele sale zile de viata urbana. Le puteti povesti si prietenilor despre ea. Sehasela nu se supara... :)))

Iata si cateva imagini cu frumoasa maimutica, asta ca sa nu spuneti ca sunt zgarcita. Mai multe gasiti pe pagina ei:)))







A fost odată ca niciodată, într-o pădure îndepărtată, o maimuțică jucausă și adorabilă pe nume Sehașela. Avea o blană fină și catifelată, de un maro aurit, și ochi mari și strălucitori. Ce făcea-o cu adevărat specială erau cerceii săi unici, care străluceau ca razele soarelui pe cer.

Sehașela trăia într-un copac mare, în mijlocul pădurii, alături de familia ei. Împreună, se jucau și se distram de dimineața până seara târziu. Sehașela era mereu plină de energie și îi plăcea să exploreze pădurea, să sărute fluturii și să se balanseze de crengile copacilor.

Într-o zi, pe când Sehașela căuta niște fructe gustoase printre crengile copacului, a observat ceva strălucind la rădăcinile unui copac. Curioasă, s-a apropiat și a descoperit un cercel minunat, cu pietre prețioase de toate culorile. Sehașela l-a luat cu grijă și și l-a pus în urechea sa micuță. Când s-a uitat în oglindă, a rămas uimită de cât de bine îi sta cercelul. În acel moment, și-a dat seama că este un semn că trebuie să plece într-o călătorie incredibilă pentru a-și găsi propria sa strălucire.

Astfel, Sehașela s-a hotărât să părăsească confortul pădurii și să pornească în aventură. S-a luat la revedere de la familia ei și a pornit către lumea mare, fericită și plină de curaj.

Pe măsură ce Sehașela călătorea prin pădure, a întâlnit o pasăre fermecată pe nume Melodia. Melodia avea penajul viu colorat și cânta cele mai frumoase cântece. A devenit imediat prietena cea mai bună a Sehașelei și a hotărât să o însoțească în călătoria sa. Cei doi au traversat câmpii largi și râuri învolburate, explorând fiecare colț al lumii lor.

Pe parcursul călătoriei lor, Sehașela și Melodia au întâlnit animale uimitoare și oameni cu inimi pline de bunătate. Fiecare întâlnire le-a adus învățăminte și experiențe neprețuite. Au ajutat elefanți să-și găsească drumul spre apă, au dansat cu lei și au împărtășit povești cu oameni înțelepți.

Într-o zi, Sehașela și Melodia au ajuns într-un oraș mare și animat, strălucitor ca cerceii lor. Acolo, au găsit o piață plină de bijuterii și lucruri frumoase. Sehașela a văzut o vânzătoare de bijuterii care își expunea colecția într-un magazin mic și strălucitor. Fascinată, a intrat și a arătat cerceii săi minunați vânzătoarei.

Vânzătoarea, o femeie înțeleaptă cu ochi strălucitori, a zâmbit și i-a spus lui Sehașela că cerceii săi sunt un dar special, care o face să strălucească în orice împrejurare. A explicat că strălucirea nu vine doar din exterior, ci și din interior. Sehașela a înțeles că frumusețea sa și-a găsit sursa în curajul și încrederea ei în sine, în darurile unice pe care le aduce lumii.

Cu inima plină de recunoștință și înțelepciune, Sehașela s-a întors în pădurea sa natală, purtând cerceii strălucitori. A fost întâmpinată cu bucurie de familia și prietenii ei, care o admira pentru curajul său și strălucirea sa interioară.

De atunci, Sehașela a rămas o maimuțică iubită și respectată în pădure. Ea își petrecea zilele explorând și învățând, împărtășindu-și strălucirea și zâmbetul cu toți cei din jurul ei. Fiecare întâlnire cu Sehașela era o binecuvântare, iar povestea cerceilor săi a rămas viu în inimile tuturor celor care o cunoșteau.

Astfel, maimuțica cu cercei pe nume Sehașela a arătat lumii că adevărata strălucire vine din interior și că fiecare ființă are daruri unice de oferit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu