duminică, 18 decembrie 2022

Vine Craciunul!

 Vine Craciunul si asta ne da tuturor o stare de bucurie, de impacare, dar si de nerabdare. Cand asculti cele mai frumoase colinde de Craciun, parca si viata e mai frumoasa, parca si oamenii sunt mai buni, parca si cerul e mai aproape. Floarea de Craciun isi deschide petalele si isi etaleaza frumusetea inegalabila. Totul in jur e alb si pur. Daca nu este, ai grija tu sa faci ca toate gandurile si toate faptele tale sa fie asa. 

Unicornul, acea fiinta magica din povesti, le indeplineste dorinte numai celor cu suflet cald si bun, cu inima curata si ale caror fapte dovedesc ca merita. Fii unul dintre ei, omule! Afla care este cea mai importanta rugaciune pentru fiecare fiinta de pe pamant si pentru tine in mod special. Ce iti doresti? Ai tot ce iti trebuie?

Fa pregatiri pentru Craciun in stilul tau propriu, dar nu uita ca din putinul sau mai multul tau sa daruiesti si altora, caci si despre asta este aceasta mare sarbatoare. Vine Craciunul si trebuie sa ne gaseasca curati nu mai in casa, la trup, la suflet, si ci in faptele pe care le facem, in ceea ce daruim din suflet, cu inima curata si cu bucuria de a oferi bucurie celor napastuiti de soarta. 

Daruieste, caci daruind vei dobandi. Daruieste nu numai lucruri materiale, desi sunt si ele foarte importante, ci si timp din timpul tau, bunatate din bunatatea ta, zambete din zambetele inimii tale. Adauga un strop de culoare in vietile celor mai putin norocosi decat tine. 

Vine Craciunul! Te-ai pregatit?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu